top of page

POLITIKA PRIVATNOSTI

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Uvod
25|9 produkcija d.o.o.  vlasnik je web stranice https://www.festivalkratkogmetra.com/ („web stranica“). Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice
Izjava o privatnosti

25|9 d.o.o. produkcija
Stancijeta 9
52466 Novigrad, Hrvatska
OIB: 10370930971
 

Kontakt:
Ako imate bilo kakvih pitanja o Izjavi o privatnosti, prikupljanju ili obradi podataka molimo da nas kontaktirate na  info@twentyfivenine.com

Privatnost
Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?
Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (obrazac za rezervaciju ulaznica) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Posebne kategorije osobnih podataka (osobito osjetljivi osobni podaci) neće se prikupljati i obrađivati putem ove web stranice.


Društvene mreže
Ova web stranica može koristiti aplikacije ili usluge društvenih mreža koje vam omogućuju dijeljenje sadržaja s drugim korisnicima (zajedno s aplikacijama za društvene mreže). Bilo koji osobni podatak ili druga informacija koju možete podijeliti putem aplikacija društvenih mreža može biti pročitana, prikupljena ili korištena od strane drugih korisnika aplikacija za društvene mreže nad kojima imamo malu ili uopće nemamo kontrolu. Stoga ne možemo biti odgovorni za upotrebu, zlouporabu ili zlouporabu bilo kakvih osobnih podataka ili drugih

Promjene u informacijama o obradi osobnih podataka
Povremeno ćemo ažurirati ovu Izjavu o privatnosti, koja će biti valjana od toga datuma ažuriranja. Predlažemo da povremeno pregledate ova pravila o privatnosti kako biste bili informirani o načinu na koji štitimo vaše podatke.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka
Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:
pravo na pristup podacima i uvid u podatke
pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
pravo na prenosivost podataka
pravo na povlačenje privole
pravo na podnošenje prigovora
pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora
Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.


Društveni servisi i mreže
Na našim stranicama koristimo aktivnosti i poveznice za dijeljenje i prikazivanje sadržaja putem različitih društvenih servisa i mreža. Kao treća strana, ti servisi mogu doći do nekih Vaših podataka te pratiti Vašu aktivnost na Internetu. Molimo Vas da pogledate na tim stranicama uvjete korištenja te pravila o privatnosti, kako bi se zaštitili od mogućih neugodnosti prilikom korištenja njihovih servisa.

Externe web usluge
Na našim stranicama ponekad koristimo vanjske web usluge za prikaz sadržaja unutar naše web stranice, npr. za prikaz slika, videa ili anketa.

Kao i prethodno opisano u članku o društvenim servisima, ne možemo spriječiti te servise treće strane od prikupljanja informacija o vašem korištenju tih ugrađenih sadržaja.

bottom of page